1. LEKTOROK MEGBÍZÁSA
A pályázat szabályai alapján külső lektor szükséges minden anyaghoz. Ha valamilyen szakmai okból (speciális terület, műszerek rendelkezésre állása stb.) külső lektor nem autentikus, akkor ezeket az eseteket külön később egyeztetjük.

A szerzők honoráriuma magában foglalja a lektorálás 10 százalékos munkadíját. Tehát ALAPESETNEK tekintjük a szívességi lektorálás esetét. Azonban RENDKÍVÜLI esetekben (a szerző előzetes kívánságára), a projekt vezetés jóváhagyásával, lehetővé tesszük lektori szerződés készítését - mely a honorárium 10%-s csökkentésével
jár együtt.
 
2. KONVERZIÓ és SZERKESZTÉS
A szerzők honoráriuma MAGÁBAN FOGLALJA a szerkesztés és a DocBookXML
konverzió munkadíját.

Ezért, a konverzió érdekében, elvárjuk a szerzőktől saját tananyaguk egységes kívánalmak szerinti szerkesztését, azaz a szakmai megnyitón ismertetett  LaTeX sablon használatát. Ez biztosítja a tananyag Webes megjelenését és automatikus DocBookXML  konverzióját!

 3. RÉSZHATÁRIDŐ
Részhatáridő a szakmai koordinátorokkal való egyeztetés szerint. Teljesítésként a tananyag LaTeX forrásának megfelelő hányadát kell átadni a szakmai koordinátornak és átküldeni Tóth László címére (tothl@math.bme.hu) aki feltölti a WebLaTeX rendszerbe. A szerzők a koordinátor teljesítésigazolása ellenében a teljes honoráriumnak az előre megállapodott százalékát kapják részkifizetésként.

4. VÉGSŐ HATÁRIDŐ
A tartalmi teljesítés határideje 2013. Június 30. Ekkor teljesítésként a teljes tananyag LaTeX forrását  kell feltölteni a TÁMOP WebLaTeX rendszerbe.

A TÁMOP WebLaTeX rendszer használatában segítséget kapnak a szerzők.

A teljes tananyag hibátlan webes megjelenésének és egyben DocBookXML konverziójának végső határideje 2013. augusztus 30.